Vores referencer

Marianne 52, vægttab

Jeg har i mange år følt, at mit liv var trist. Jeg var ked af mit arbejde og mit ægteskab og jeg tog støt og roligt på i vægt. Min vægt fylder meget i forhold til hvordan jeg har det med mig selv.

Samtalerne hos Eva hjælper mig med at tænke anderledes om de problemer, der normalt kunne få mig til at føle mig trist og hypnosen har gjort, at det hele føles meget lettere og har overbevist mig om, at jeg kan få glæden tilbage. Hypnose er meget afslappende og det er en helt fantastisk følelse bagefter.

Jeg begyndte hurtigt at tabe mig og dyrke motion og har fået mod til at søge nyt job. Jeg er også begyndt at være – jeg vil kalde det – en mere tydelig person. Det har hjulpet på mit ægteskab, at jeg kan sige til og fra

Casper, 25

Jeg føler mig konstant på vagt og er hele tiden opmærksom på hvad andre tænker eller siger om mig og har svært ved at tro på jeg er god nok.

Hypnosen var en surrealistisk oplevelse, hvor jeg fik en oplevelse af, at jeg blev fyldt op med styrke og mod.

Allerede efter første gang hos Eva begyndte jeg at føle mig mere rolig, når jeg var sammen med andre mennesker. Og efter den tredje gang er jeg sluppet af med tankemylder og kan nu meget bedre fokusere på det jeg er god til, i stedet for alt det jeg ikke er så god til. Jeg har mod til at være mig selv og det føles helt vildt godt.

Johan 26 år, Eksamensangst

Jeg har virkelig haft det svært med at gå til eksamen. Jeg kunne ikke sove natten inden og kastede også op både i løbet af natten og især om morgenen inden en eksamen. Det har ikke altid været sådan, men det er noget der er blevet værre med tiden. Det har også haft indflydelse på mine resultater.

Terapien gav mig en forståelse for sammenhængen mellem tanker og følelser og ved hjælp af hypnosen fik jeg frigjort ressourcer så jeg kan bevare roen op til en eksamen.

Jeg kan nu og sove om natten og kan næsten ikke forstå, at jeg har haft det så dårligt inden en eksamen

Dagmar 25 år

Jeg var bange for hunde og det gjorde at jeg altid var lidt anspændt og på vagt når jeg gik tur i skoven eller ved vandet. Det var svært for mig at være nærværende på mine gåture, for jeg følte at jeg hele tiden var nødt til at holde øje med om der kom en hund.

Når der så kom en hund kunne jeg stivne fuldstændig og det var umuligt for mig at gå videre, også selvom hunden var i snor og ligegyldig hvor stor den var.

Jeg kom til dig og vi havde en samtale, hvor jeg beskrev hvordan jeg havde det og at jeg gerne ville kunne gå ture i naturen og være afslappet og nærværende og bare nyde turen. Derefter lavede du hypnose. Og jeg har aldrig oplevet at have det så rart og være så afslappet før.

Allerede efter første gang kunne jeg mærke en ændring der betød at jeg ikke spekulerede på hunde når jeg gik tur. Jeg valgte at komme en gang mere bare for at være sikker.

Det har betydet at jeg nu kan gå ture hvor jeg bare kan nyde det. Det er en stor befrielse.

Følg med i min hverdag på Facebook