​Hvem er jeg?

Som hypnoterapeut Jeg har beskæftiget mig med mennesker det meste af mit liv. Og har altid interesseret mig for personlig udvikling.

Som ung nok mest på det fysiske plan i forbindelse med min sport. Og mere og mere på det psykiske plan. Når du dyrker sport på højt plan finder du ud af, hvor stor indflydelse psyken har på dine fysiske præstationer.

I mit tidligere arbejde som lærer på specialskole blev det endnu mere interessant og vigtig at finde ud af hvordan du kan støtte andre til en anden opfattelse af sig selv og til en anden adfærd. Jeg har taget en masse uddannelse indenfor området, for at forbedre mine kompetencer. Derudover har jeg også modtaget supervision som hjælp til min egen udvikling, og støtte til nye vinkler i forhold til at håndtere vanskelige situationer. Jeg har i de 20 år på specialskole brugt mig selv som den person jeg er og arbejdet med relationer og skal jeg sige det selv er jeg rigtig god til at skabe relationer og tryghed i relationerne.

Det bruger jeg jo også i mit arbejde som terapeut. På en eller anden måde er det vigtigt at der er et match mellem klienterne og mig. På den måde kan jeg støtte dem bedst muligt.

Kunsten er at finde ud af, hvad de snakker om og hvad der er klientens model af verden. Skabe tryghed i en omsorgsfuld atmosfære og gerne krydret med lidt humor.

Når klienterne kommer ind af min dør har de et ønske om at skabe forandringer i deres liv, at slippe af med et problem. og det er den største glæde for mig at støtte dem i den proces og se den ændring behandlingen giver. At få lov til at se der kommer glimt i øjnene, at vejtrækningen bliver fri, og der kommer smil om munden. At de går ud af døren med rank ryg, indre styrke, glæde, energi og en tro på sig selv – det er fantastisk.​

Følg med i min hverdag på Facebook