​Hvem er jeg

Jeg er uddannet Master hypnoseterapeut og Master NLP - practitioner. Desuden er jeg uddannet Conversationel Hynotist og HNLP-practitioner. Udover at være terapeut, er jeg vejleder og supervisor på Hypnoseskolen i Aarhus og mentor for sårbare unge mennesker.


Før min hypnoterapeutiske uddannelse er jeg både uddannet kontorassistent, lærer og supervisor. De sidste mange år har jeg arbejdet på en heldagsskole for børn med sociale og følelsesmæssige udfordringer. Her har jeg både arbejdet som lærer, tillidsrepræsentant og som leder.

Derudover har jeg en baggrund som eliteidrætsudøver og hvad det bringer med sig af trænerjobs og andet foreningsarbejde. Jeg er mor til tre, nu voksne børn, hvoraf den ene har en NLD diagnose.

Jeg har altid været meget nysgerrig og undersøgende i forhold til, hvordan jeg kan hjælpe andre til at skabe forandringer. Det har været mit omdrejningspunkt i de kurser og uddannelser jeg har taget i forbindelse med mit arbejde.​

De mange år, jeg har arbejdet på heldagsskole, har givet mig stor indsigt i, og forståelse for det menneskelige sind. De har givet mig stor erfaring i arbejdet med børn og deres familier – de familiemæssige dynamikker. Børn der af forskellige årsager vægrer sig ved at gå i skole. Børn med lavt selvværd, sorg, angst, PTSD, ADHD osv. Børn der har oplevet vold, mobning og nederlag.

Jeg har de sidste tyve år modtaget supervision i forbindelse med mit arbejde for at sikre egenudvikling. 

Derudover har jeg personlig erfaring med terapi i forbindelse med stresshåndtering, jobafklaring, parterapi/skilsmisse, håndtering af de følelser der er forbundet med at have et barn med diagnose og de udfordringer der følger med.​

Følg med i min hverdag på Facebook